מודאגת מאוד...

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

27/12/2014 | 20:54 | מאת: יש לי תקוה

שלום, אני חדשה כאן. בת 41 טיפול שני. טופלתי בהזרקות (מנופור וצטרוטייד בהמשך). ביום השאיבה של הביציות כאב בשדיים ורגישות. לאחר 3 ימים החזרה ואני עם תמיכה של אנדומטרין. וחלפו 6 ימים והכאב בשדיים ממשיך כמו לפני מחזור. מישהי אולי מכירה תופעה כזו? מה זה יכול להיות? אולי העובר חס ושלום לא נקלט? בבקשה תגובה.. אני בלחץ נוראי..

28/12/2014 | 08:07 | מאת: קרן

כמובן שאנחנו לא יכולות לדעת אם העובר נקלט או לא, אבל שום תחושות כמו אלה שאת מתארת לא יעידו על זה. רובן באות בכלל מההורמונים שאנחנו מקבלות (הזריקות והתמיכה) ולא משום דבר אחר, וגם בהיריון טבעי תחושות באות ונעלמות, וזה לא מעיד כלום על קיום ההיריון (או תקינותו בשלבים מאוחרים יותר). לפעמים לא נעים לנו להודות בכך, אבל הרבה מהתחושות האלה הן בכלל פסיכולוגיות. שיהיה המון בהצלחה. מחזיקה לך אצבעות שהטיפול הזה אכן יהיה המנצח, ואם לא - אז ממש ממש בקרוב....

28/12/2014 | 11:49 | מאת: יש לי תקוה

לאחר ההחזרה לקחתי את התמיכה אחרי כשעתיים. שואלת האם החדרת התמיכה באמצעות המוליך לא עלולה לפגוע בעובר? לאחר שהוצאתי את המוליך הבחנתי בטיפת נוזל בגוון ורדרד בהיר מאוד וצלול (אותו נוזל איתו מחזירים בצינורית את העובר - הוחזר עובר אחד ויחיד). האם יש מצב שהוא "נסוג" אחורנית ופשוט החליק ויצא החוצה?

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה