מה הסיכוי להריון??

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

26/07/2014 | 22:50 | מאת: הדס

היי אני ובעלי מנסים להרות בערך שנה וחצי, אני בת 32, עכשיו אחרי טיפול נוסף עומדת 5 ימים לפני ביצוע בדיקת בטא, נוטלת אנדומטרין וכמו בחודשים הקודמים אין לי שום תחושה של הריון. יש לציין שיש לי שחלות פוליצסטיות ויש לי ילד בן שלוש שבו ההריון היה ספונטני. השאלה שלי היא האם זה הגיוני שבהריון הקודם היו לי סימנים כמו כאב חזק בחזה פצעים בפנים, כאבי בטן ועייפות ועכשיו אין לי שום סימן ועדיין אהיה בהריון? אני יודעת שכולן יגידו לי להמתין בסבלנות עד יום חמישי אבל די איבדתי תקווה והייתי שמחה לשמוע אם זה משהו שמישהי חוותה ( הריון אחד עם סימנים ואחר ללא). יכול להיות שבגלל איקוקלומין או אוביטרל או אנדומטרין זה משבש סימנים?

28/07/2014 | 11:35 | מאת: נועה

הי הדס, כן, לשאלתך - הכל יכול להיות. בהחלט יתכן הריון ללא "תסמינים" למרות שכבר חווית סימנים ברורים בהריון הראשון. כל הריון יכול להתנהג אחרת. כן, ההורמנים והתמיכה שניתנת לך גם יכולים לשבש את התחושות והסימנים, ולכן - המלצתנו החד משמעית, לא להסתמך על סימנים כאישור או שלילת הריון. מאחלת לך בטא חיובית והריון תקין בריא עם ילד על הידיים בסופו!

28/07/2014 | 12:16 | מאת: הדס

תודה רבה, זה ממש מעודד מקווה שיום חמישי יגיע מהר ואני אתבשר בבשורות טובות

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה