חדשה כאן

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

19/05/2014 | 11:07 | מאת: אפרת

היי בנות אני אמנם חדשה כאן אבל ותיקה בסבב הנסיונות שלי 5 שנים נסיונות ללא הצלחה הריון אחד טבעי שהסתיים בהפלה הריון ivf מחוץ לרחם כבר חצי שנה אני בהפסקה מכל הטיפולים מאוד רוצה לחזור אך חוששת מאוד בגלל ההריון מחוץ לרחם שעברתי(טראומה קלה)הייתי שמחה לשמוע את דעתכן ולקבל קצת תמיכה אין לי כבר אם מי להתייעץ

21/05/2014 | 09:13 | מאת: נועה

ברוכה הבאה אלינו, מאחלת לך שהדרך תתקצר במהרה! נשמח אם תפרטי לנו קצת מה הסיבה לקשיים בפריון ובת כמה את. זה יכול לתת קצת תמונה ורעיונות איך לעזור. יש לנו הרבה בנות בפורום שעבור הריון מחוץ לרחם והצליחו לאחר מכן להרות וללדת ילדים בריאים ונפלאים. 5 שנים זה לא פשוט בכלל... האם את מרוצה מהרופא שמלוה אותך? נשמח להיות לך כתף :-) יום מקסים

21/05/2014 | 10:09 | מאת: אפרת

אני בת 31 נשואה אנחנו נקראים אי פריון על רקע לא מוסבר .. כל הבדיקות תקינות גם שלי ושל בעלי אני מטופלת בבית חולים ציבורי(תל השומר) ואין רופא קבוע

21/05/2014 | 10:17 | מאת: מטופל"שית

אם הבנתי ממך נכון את 5 שנים מטופלת פריון בבי"ח ציבורי? האם יש רופא קבוע שמטפל בך או עובר על הנתונים שלך בין פרוטוקול לפרוטוקול? הסיבה שאני שואלת היא כי ישנה חשיבות מאד גבוהה לבחינת התהליך - מה גורם לך לגירוי טוב, מה הפרוטוקול שהכניס אותך להריון וכדומה... גם אני מה'לא מוסברים' ובאמת שבחילת הדרך הכל היה ניסוי ותהיה ועברתי קצת רופאים עד שהחלטתי לקחת את עצמי לרופא אחד שיוכל לתת ל'מקרה' שלי יחס אישי. זה לא חייב להיות רופא פרטי אבל כן חשוב שיהיה רופא מטפל. מעבר לכך - אני מכירה חברה מהפורום שלנו שהיה לה הריון מחוץ לרחם ואף עשו לה כריתה של אחת החצוצרות ולאחר מכן היא נקלטה להריון עם תאומות ב IVF וממש לאחרונה בפלאי הטבע היא אף נקלטה טבעי להריון נוסף :) אז קצת אמונה והכל בסוף יסתדר. נשמח שתישארי איתנו

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה