היי בנות, אשמח לעצתכן :)

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

26/01/2014 | 12:34 | מאת: שניני

אני מטופלת מעל שנה ולפני מס' חודשים עברנו לרופא אחר ששינה שיטת טיפול. החודש משהו מוזר שלא קרה לי עדיין אשמח לשמוע אם יש סיכוי לאוטפטימיותכי אני על סף קריסה :( אז כה: אתמול בצהרים, יום 12 לאוביטרל, ראיתי מעט דם כהה בניגוב שנעלם כמו שבא, לפני היו מעט כאבי בטן ואמרתי לבעלי שאני הולכת לקבל. היום יום 13 מהאוביטרל ויום 12 להזרעה שוב הפרשה דמית בניגוב. יש טעם לבצע בדיקת הריון ביתית מחר בבוקר או שזה מוקדם מידי? הרופא לא נתן לי הפניה לבדיקת דם ואני ממש משתגעת :-\ עוד דבר חשוב, לכל אורך תקופת השימוש באוביטרל לא היה לי מחזור לפני יום 16-17, גם א הכתמה קטנה וזה מה שקצת מעודד.. תודה בנות, אשמח לחוות דעתכן.. אני אובדת עצות ומיואשת :(

27/01/2014 | 09:25 | מאת: מטופל"שית

לאוביטרל יש נטיה לזייף בבדיקות הבייתיות ולכן קצת פחות רלוונטי. הכי טוב זה בדיקת דם... תשאירי קצת מקום לאופטימיות יש פה הריונות שהתחילו בדימומים.. שיהיה בהצלחה. מחכות לעדכון

05/02/2014 | 23:05 | מאת: דורית

בנות אני חיבת לשתף גם אני עם בעיות פוריות , עברתי צילום רחם פרטי באסותא אצל דר טוגנריך הוא מקסים ועדין מאד הצילום לא כאב וחודש אחרי נכנסתי להריון. הוא גם פותח את החצוצרות באותו מעמד מומלץ ביותר תתקשרו לקביעת תור לורד המזכירה שלו שמנהלת לו את כל הענינים הכל עובר דרכה היא מאד חמודה ועדינה אפשר לשאול אותה את כל השאלות היא מאד קשובה הטלפון שלה:0507216125 בהצלחה!

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה