אחרי החזרה...

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

04/11/2013 | 12:54 | מאת: מטופל"שית

החזירו 2 עוברים, איכות לא משהו. בהתחלה קצת התבאסתי אבל אז נזכרתי שבפעם הקודמת נקלטתי עם שלישייה מעוברים לא משהו :-) עכשיו נשארו שבועיים מורטי עצבים. ואני מתפללת שאלוהים יעשה עימי חסד וייתן לי את ההריון המיוחל שלי ( ולחשוב שבעוד חודשיים הייתי אמורה ללדת :-( )

04/11/2013 | 20:56 | מאת: קרן

מחזיקה לך את כל האצבעות! בהחלט מגיע לך שיצליח!!!!

04/11/2013 | 20:58 | מאת: מטופל"שית

05/11/2013 | 09:49 | מאת: נועה

מה שצריך עכשיו לקרות יקרה, ונשאר לשחרר את מה שאנחנו לא יכולות לעשות... ולקוות!!! מה שאני יכולה זה להחזיק &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& חזק חזק חזק יומקסים, פעמיים כי טוב....!

05/11/2013 | 10:00 | מאת: צמד

הבנתי שאם עוברים הפלה של תאומים הרופא לא מאשר להחזיר יותר מ1 בכל מקרה שיהיה בהצלחה רבה רבה רבה

05/11/2013 | 11:30 | מאת: מטופל"שית

בהתחלה הוא רצה לנסות לגדל אותם לבלוציסטים אבל האיכות שלהם לא היתה טובה. זה מצחיק כי מאיכות ביציות לא טובה נקלטתי חודש שעבר עם שלישייה ... ועדין כשהאחות אמרה שהאיכות לא טובה התבאסתי.

05/11/2013 | 13:45 | מאת: קרן

אבל הרצון להימנע מהיריון תאומים, בכלל ואצל מי שכבר הפילה תאומים בפרט, נשמע לי מאוד הגיוני. איך בדיוק משקללים את הסיכוי לכך לפי הפרמטרים השונים (איכות עוברים, גיל האם, וכו') הוא כבר באמת שאלה לרופאים, אבל הרצון נראה לי מובן. ובמקרה של מטופלשית יכול להיות שזה שונה בגלל שההפלה היתה אחרי דילול משלישיה, וידוע שדילול מגדיל סיכוי להפלה, לא עלינו. כלומר זאת לא הפלה "רגילה" של תאומים

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה