הזרקת הורמונים

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

21/10/2013 | 16:47 | מאת: נטע

היי בנות, שלום לכולם, אני חדשה פה.. אני ובעלי היינו היום אצל רופא פוריות והוא המליץ לנו להתחיל טיפולי הפריית מבחנה זאת בגלל שאיכות הזרע של בעלי חלשה. אצלי אין כל בעיה ב"ה. הפחד הגדול שלי זה התרופות. הבנתי שיכול להיות שיזריקו לי הורמונים – מה זה אומר? מישהי גם עברה את זה? הייתי שמחה לשמוע על תופעות הלוואי – האם יהיו בחילות, השמנה, נפיחות בפנים?? אני בלחץ. אשמח לשמוע מכן...

22/10/2013 | 22:34 | מאת: נועה

את לא לבד... כמעט כל מי שנמצאת פה עברה את שלב הזרקת ההורמונים. בהתחלה זה נשמע מאד מלחיץ, אבל אחרי הסבב הראשון מבינים שהשד לא כזה נורא. עניין השפעת ההורמונים עלייך מאד אישית. כל אישה מושפעת אחרת. אני יכולה להגיד לך שיש דרכים לעזור לגוף להתמודד עם ההורומנים וחוסר האיזון, כמו תזונה נכונה, פעילות גופנית, דיקור/צמחים/הומאופטיה ועוד. עלי באופן אישי ההורמונים לא השפיעו מאד לרעה, כמובן שלא הייתי בשיא פריחתי, אבל זה עבר בקלות יחסית. מה שהיה קשה לי יותר זה הצד הרגשי וה"לונה פארק" שנסעתי דרכו בזמן הטיפולים... אבל בשביל זה יש לך אותנו פה. תוכלי לפרוק הכל! בהצלחה גדולה ואנחנו פה לכל שאלה!

23/10/2013 | 14:51 | מאת: neta

איזו מקסימה את!! תודה רבה =]

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה