פעם ראשונה שלי פה.

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

15/08/2013 | 12:43 | מאת: אירה

היי בנות אני בת 24 פוליציסטית ועם חצוצרה חסומה אחת עברתי 2 החזרות לבינתיים ללא הצלחה רוצים לנתח אותי כי אומרים שהחצוצרה זו היא שפוגעת בסיכויי הריון יש לזה שם כזה מוזר. השאלה היא האם יש מישהי שגם עברה את זה ? ואחרי זה הצליחה להכנס להריון? אני נמצאת בסרט שלא יצליח לי בכלל ואני כל כך רוצה ילד

17/08/2013 | 21:53 | מאת: נועה

ברוכה הבאה אלינו, מאחלת לך שהות קצרצרה אתנו! קודם כל אני רוצה לעודד אותך ששחלות פוליציסטיות זה עניין שיש לו הרבה מענה ברפואה הרגילה וגם באלטרנטיבית. אני מבינה שהניתוח שרוצים לעשות לך הוא כריתת חצוצרה? יש בנות שעבור את הניתוח והוא עזר להן. אני מאמינה גדולה יותר בטיפול תזונתי לעניין. יש לי יותר מחברה אחת שהחלימו מכל ענייני שחלות פוליציסטיות ואדומטריוזיס ע"י שינוי תזונתי חד + טיפול נטורופת. אם תרצי לשמוע עוד על כך אשמח לתת לך פרטים. שבוע טוב ובהצלחה גדולה!

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה