היי קרן

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

29/07/2013 | 14:09 | מאת: צמד

עכשיו ראיתי ששאלת לשלומי אני לא ממש עוקבת יום יום... אני בתקופה לא משהו. אם את זוכרת לפני חודשיים וחצי איבדתי הריון תאומים. מקום העבודה שלי ב5 שנים האחרונות נסגר מצאתי את עצמי מובטלת בגיל 30 ואני לא יודעת מה לעשות. מצד אחד רוצה לחזור לטיפולים ויהיה קשה למצוא עבודה חדשה שיקבלו אותי במצב הזה. אם אתחיל טיפולים ויילך לי טוב ואצליח מהר להיכנס להריון אז בכלל אין מה לחפש עבודה בזמן הקרוב. קיצר תקופה לא משהו איך את?

29/07/2013 | 16:27 | מאת: קרן

צמד יקרה, בוודאי שאני זוכרת מה שעבר עלייך. וראיתי שמדי פעם את עונה לבנות כאן אבל לא מעדכנת לגבייך - שזה בסדר גמור. איזה באסה לגבי העבודה! ממש לא מה שהיית צריכה עכשיו. עצתי בכל זאת לחפש מקום עבודה חדש, כי מעבר לשיקולים הכלכליים אני מניחה שמאוד קשה לשבת בבית כרגע. לדעתי יש גבול עד כמה אנחנו יכולות לעשות את השיקולים של המעסיקים, ועם כל חוסר הנעימות שבדבר זכותך לעבוד גם אם את בטיפולים, ואת לא מחויבת לשתף אף אחד בזה בשלב כל כך מוקדם. בעיקר שכולנו למדנו על בשרנו שאין לדעת מתי זה יצליח.

29/07/2013 | 21:02 | מאת: צמד

אבל כמו שכתבתי למישי איך אני יכולה להסביר למעסיק חדש את עניין האיחורים והחיסורים בלי שתפקע לו הסבלנות? ואצלי- אני לא ממש מעדכנת לגביי כי אין לי כרגע במה... לא התחלתי שום טיפול חדש בינתיים. אני פשוט לא מסוגלת. אני ממש בטראומה מהמקרה שקרה לי. עד שהתאוששתי אם חס וחלילה תהיה עוד הפלה אני לא אשרוד יותר (זאת הפלה שניה, הפלה קודמת בשבוע 8) באווירה "אופטימית" זאת... אאחל לילה טוב והמשך תקיןןןן אמן

29/07/2013 | 18:01 | מאת: מישי

בכאב קראתי על האבדן שלך, וגם על העבודה. אבל - האם את אמורה "להסגיר" את עניין טיפולי הפוריות בחיפושי עבודה חדשה?.... בהצלחה ממני! כל תקופה היא תקופת מעבר, וגם אם לא נרצה, היא תחלוף... "גם זה יעבור" מדברת אחת שעברה הרבה... חיבוק אלייך

29/07/2013 | 20:43 | מאת: צמד

איך אני יכולה להסתיר את העניין? זה בעייתי להתחיל במקום חדש וכבר לאחר כל יומיים ואז לקחת 2 ימי חופש שאיבה החזרה... אוף מצב ביש מצד אחד לא בא לי לשבת בבית מצד שני רוצה הריון. רוצה את שניהם איך אפשר לשלב? אם אמצא עכשיו עבודה אין לי בעיה לחכות 3 חודשים ואז להתחיל טיפול חדש הבעיה זה למצוא משהו. המצב בדרום לא מזהיר חפרתי לך חחח שיהיה בהצלחה לכולנו

31/07/2013 | 22:50 | מאת: נועה

תזמני אלייך את מה שאת רוצה שיקרה. אם את רוצה למצוא את העבודה החדשה שלך - תחשבי עליה, לכי חפשי אותה, היא תמצא. ואת יודעת משהו? הרבה פעמים היקום שולח אלינו מתנות דווקא ברגעים שאנחנו הכי הכי צריכים אותן. פתחי זרועותייך להתחלה חדשה והכוחות לטיפול או התרעננות או החלטות חדשות יגיעו. אוהבת אותך תמיד!

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה