אהובות...

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

24/06/2013 | 20:57 | מאת: מטופל'שית

אז אני אחרי, סוג של עצב מהול בשמחה. כרגע יכולה להגיד בקול רם שיש לי הריון עם תאומים וכולי תפילה ותקווה שהוא יסתיים במועד עם ידיים מלאות!!! צרות של עשירים- בחילות, הקאות, עייפות... הכל מתקבל באהבה גדולה. משתדלת לנוח המון. מחזיקה אצבעות בקרוב אצלכן!!!

24/06/2013 | 21:53 | מאת: קרן

שמחה מאוד לשמוע שאת אחרי, ושהכל עבר בשלום, טפו טפו. מבינה את הצער והכאב, אבל זה היה ממש בלתי נמנע כדי להציל את האחרים, ובזה חשוב להתרכז לדעתי. ממש מה שנקרא בהלכה "דין רודף". ויאללה, את בהיריון! תתחילי ליהנות! :-)

25/06/2013 | 09:16 | מאת: נורית

25/06/2013 | 11:15 | מאת: מטופל"שית

חושבת עליך המון! מאד מנסה להנות מזה...קצת בלחץ אבל עם שמחה גדולה. אני מקיאה בכיף :) מה איתך? איפה את בכל הסיפור הזה? התחלת פרוטוקול נוסף?

26/06/2013 | 11:45 | מאת: מישי

איתך עם חיבוק ואופטימיות גדולה!

01/07/2013 | 22:25 | מאת: נועה

שמחה לשמוע שאת אחרי!!!! תשמרי על עצמך ועליהם טוב טוב. כל מה שצריך כדי שתהיי בטוב! כל הכבוד על ההחלטה האמיצה. לא פשוט בכלל. מחזיקה לך אצבעות להמשך מצויין וטוב, שיסתיים במועדו בידיים מאד מאד מלאות!!!!!!!!

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה