רופאה מהממת!

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

06/06/2013 | 16:43 | מאת: רחלי

אני מטופלת של ד"ר ממן וברוך ה' לאחר ניסיון שני של החזרת מוקפאים נוצר הריון מרובה תאומים :-) ד"ר ממן- אנושית, סבלנית, אדיבה, מבינה- וואו! לא יכולתי לבקש לעבור את התהליך עם מישהו יותר נכון ממנה! היתה לי תקשורת ישירה איתה (היא נתנה לי את הנייד שלה). ליוותה אותי מההתחלה בכל שלב ושלב. התייחסה בצורה חמימה אליי ואל בעלי. והיתה זמינה מאוד, גם כשהיתה בחו"ל. היא פשוט מהממת!

07/06/2013 | 00:03 | מאת: נועה

שיהיה הריון תקין, בריא, ארוך, משעמם ויסתיים במועדו בידיים מלאות!

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה