עדכון

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

14/05/2013 | 08:40 | מאת: קרני

אני עושה כל חודש טיפול חודש ivf וחודש הזרעה . עשיתי צילום רחם לפני שנתיים והיה תקין . ונכנסתי להריון ועברתי הפלה . אתמול עשיתי צילום רחם נוסף ולתדהמתי הצילום יצא לא תקין סתימות בחצצורות ומוגדלות כנראה שעברתי איזה שהיא דלקת . אני לא יכולה להירגע מזה שכנראה זה מהטיפולים . אני לא מפסיקה לבכות .ואני בדרכ משתדלת לראות את הכוס המלאה . איבדתי את האופטימיות שזה יקרה כל פעם נוסף קושי אחר החלטתי להחליף רופא ואין לי מושג במי לבחור אני ממש מיואשת ...............

14/05/2013 | 09:22 | מאת: קרן

באמת מבאס לשמוע, אבל טוב שעשית את הבדיקה ולפחות את יודעת עכשיו שהזרעות זאת כנראה לא הדרך בשבילך. כמה שזה קשה, אני תמיד חושבת שעדיף לדעת דברים כאלה ולא לבזבז זמן על אשליות וטיפולים חסרי תוחלת. לגבי הרופא, תזכירי לי איפה את מטופלת עכשיו? פרטי או ציבורי? אני חושבת שזה רעיון טוב שתנסי רופא אחר, גם כי משנה מקום משנה מזל, וגם כי הרגשתי לאחרונה שאת לא מרוצה מהטיפול שאת מקבלת (או שאני טועה?). יכולה לספר לך שלמרות שאני מאוד מרוצה מהרופאה שלי, גם אני כבר התחלתי לברר בימים האחרונים ואפילו לשריין לי תורים (זה חודשים קדימה אצל התותחים הגדולים), במחשבה שאם חו"ח שני הטיפולים שנשארו לי לשנה הזאת עוד ייכשלו, חו"ח טפו טפו, אני ארצה אולי לנסות רופא אחר. פחות מהבחינה הרפואית (אני באמת לא חושבת שיהיה להם משהו כל כך חדשני לומר או לנסות) ויותר בשביל התחושה שלי. כי ממש הרגשתי בפעם האחרונה איך התחושות שלי משתנות לגבי המרפאה של הרופאה, האחיות וכו'. כאילו כל האנרגיות הטובות שהרגשתי שם בעבר פתאום נראות לי שליליות - ומובן שזה סובייקטיבי ואישי לגמרי, פשוט בגלל הבאסה מהכישלונות. נסי להתרכז בחג בינתיים, ולאגור כוחות לחודש הבא. מקוווה שיש לך תוכניות חג נחמדות! חג שמח

14/05/2013 | 10:44 | מאת: קרני

אני מטופלת בפרטי כרגע . וצריכה לעשות הסטרוסקופיה גם . הקושי לבחור רופאים טובים .

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה