בנות יקרות ד"ש ועדכון

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

06/03/2013 | 12:53 | מאת: מישי

שלום בנות ותיקות וחדשות... קראתי חלק גדול ממהודעות ואני מאחלת הצלחה וניסים לכולכן... אני הייתי חודש על גלולות וה-fsh ירד. הרופא המשיך עם הגלולות וה-fsh צ נ ח דרמטית!!! 4.8 שוב אציין שעברתי דיקור אחת לשבוע, לא יודעת אם קשור. אבל מה שכן, הדיקור משחרר לי מתח נפשי אדיר אדיר שבו אני נמצאת. וכן, אני יודעת!!! זה לא אומר דבר וחצי דבר אבל- זה פותח לנו חלון כדי לנסות טיפולים כי אחרת אין אפילו סיכוי. אני מרגישה יותר טוב מכיוון שהגלולות עשו לי מין הפסקה כזו בכל ההתעסקות. אני עובדת על האופטימיות, החיוך והכרת הטוב. אני מרגישה שזה עוזר לי. אני מרגישה שבעלי שמח ורווח לו כשאני מחייכת ומתפקדת. אנחנו מצליחים להנות מהשגרה היפה שלנו ואחד מהשני. יש לי עצב עמוק בפנים, כמו אחרי אבל. ועדיין קמים וממשיכים. צריך לשמור על מה שיש... בכל מקרה, זו רכבת הרים... פעם למעלה פחות או יותר, ופעם למטה, ופעם ממש למטה. כרגע אני ביום החמישי למחזור ונראה מה יהיה. שולחת ד"ש חם לכולכן נשים אמיצות ומופלאות.

06/03/2013 | 17:47 | מאת: קרן

וכן, אני יודעת שזה לא מבטיח כלום, אבל כמו שאת אומרת זה לפחות אומר שיאפשרו לך טיפול וזה ייתן לך תמונת מצב קצת יותר אמיתית של המצב, ואולי הפתעות מאוד נעימות! אז מה עכשיו? מחכים למחזור הבא ומתחילים טיפול? עשיתם כבר את כל הבדיקות הדרושות ל-IVF? חבל שמשהו טפשי כמו בדיקת שד או Pap smear יעכבו אותך מתחילת טיפול. ואני מאוד שמחה לשמוע שאת מצליחה בינתיים ליהנות מהזוגיות הטרייה עם בעלך. בתוך כל מערבולת הרגשות הזאת זה מאוד חשוב. מחזיקה לך את כל האצבעות שיש &&&&

06/03/2013 | 19:03 | מאת: מישי

תודה רבה קרן!! כן, עכשיו מחכים לביוץ... מקווה שיגיע... אנחנו צריכים לעבור קודם הזרעות, כפי שהבנתי לא ניתן מיד להגיע ל ivf זה נכון? אני צריכה לדאוג לעשות בדיקת שד!!! נכון, הזכרת לי!! תודה, אוף כל הסחרור הזה. אני מרגישה שכל פעם יש משהו ושום דבר לא מתקדם. בעצם עדיין לא עשינו שום דבר. פעם fsh פעם ציסטה. זה מבאס.

10/03/2013 | 22:28 | מאת: מודאגת

איזה גלולות הרופא נתן לך להורדת ה FSH?

10/03/2013 | 22:36 | מאת: מישי

וגם אני עושה דיקור פעם בשבוע - אלוהים יודע אם זה עזר, אך כפי שציינתי זה מרגיע אותי מאוד. תודה רבה רבה רבה

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה