פרופיל הורמונלי

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

25/02/2013 | 22:21 | מאת: מודאגת

היי ביצעתי בדיקות דם בחום השלישי של המחזור בת 33לאחר שתי הריונות ולידות תקינות התוצאות לא היו משהו טרם הגעתי לרופא המטל עם התוצאות כי אני מחכה לבדיקת זרע של בעלי רמת ה fsh מאוד גבוהה 85.30 וגם ה lh 58.40 כשרשמתי את תוצאות הבדיקה באחר הפורומים שרופאים עונים נאמר לי שיש לי כשל שחלתי מוקדם ולפי מה שקראתי באינטרנט שהמצב לא מזהיר זקוקה לעידוד ולהכוונה האם קיים טיפול תרופתי למצב זה ????

25/02/2013 | 23:55 | מאת: נועה

אני מציעה קודם כל לחזור על הבדיקה שוב במחזור הבא. בגדול, עם כל זה שהחדשות מאד מאד לא נעימות לשמוע, כן, מה שקראת הוא נכון. במספרים כאלו של FSH ו LH זה מעיד בד"כ על רזרבה שחלתית נמוכה מאד. ישנה עוד בדיקה שאת יכולה לעבור שנקראית AMH, אני לא בטוחה איפה וכמה עולה, אבל היא מדייקת יותר בתמונת מצב השחלות. מאד מכביד לשמוע חדשות שכאלו, מחזקת אותך ושולחת לך הרבה כח להמשיך הלאה בבירור. אנחנו פה בשבילך!

26/02/2013 | 18:35 | מאת: מודאגת

היי נועה קודם כל רציתי לומר תודה האמת שכל הנושא חדש לי ואין לי מושג איך להתחיל לברר לבדוק את הדברים וקשה לי להאמין שהגוף שלי מתפקד כמו זקנה ישנן נשים שסיפרו שבשביל לבצע את הפרופיל ההורמונלי צריך להיות 3שעות ערות אני לא הייתי יכול להיות שזה השפיע????? אני צריכה לכת עם התוצאות לרופא הוא אמר לי לבוא עם תוצאות בדיקת הזרע בעלי כמה זמן לקח לבצע בדיקת זרע יש לנו תור שבוע הבא התשובות במקום? אני יודעת שאני חופרת היות וכל זה חדש לי ומנסה להבין את הנושא

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה