פרוגסטרון גבוה

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

06/12/2012 | 13:34 | מאת: עדי רביד

הי חברות, פעם ראשונה בפורום. בת 42, מנסה להגיע להזרעה וכל פעם משהו משתבש. אחרי 5 ימים של הזרקת גונל 75 + דקפפטיל + כדור דקסמתזון, לדחיית הביוץ ולהורדת רמות הפרוגסטרון, יצא לי ביום ה-8 למחזור פרוגסטרון גבוה - 11. האם יש למישהי ניסיון עם פרוגסטרון גבוה? האם יש תקווה?

לקריאה נוספת והעמקה
08/12/2012 | 23:07 | מאת: נועה

היתה פה פעם מישהי שהיתה עם פרוג' גבוה במהלך הטיפולים. אם אני זוכרת נכון היא קיבלה תוספת של סטרואידים כדי להוריד את הרמות. לא בטוחה. מה כמה נסיונות הזרעה עשית ומה היו התרופות והמינונים בכל פעם? האם שינית בכל פעם את התרופות? בהצלחה וחג שמח!

09/12/2012 | 11:40 | מאת: עדי רביד

זהו שאני מקבלת סטרואידים (דקסמתאזון).. בכל אופן נבדקתי שוב יום אחרי וזה ירד ל-6, אמרו לי להמשיך בטיפול, נחכה למחר, מקווה שהסיבוב הזה יינצל. פשוט עד עכשיו יצא לי לעשות רק הזרעה אחת לפני החגים, באופן טבעי. אח"כ היו חגים, אחרי זה קיבלתי מוקדם מדי ורציתי שהגוף יתאזן, ואחרי זה התחלתי גונל 75 פעם ראשונה והיה לי פרוג' גבוה, אז הטיפול הופסק. והנה אני שוב.. מקווה להגיע לפחות שוב להזרעה. צריך הרבה סבלנות, הגוף מכין את עצמו.. חג שמח גם לך!

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה