דימום וסתי חלש מאד- יש סיבה לדאוג?

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

26/04/2011 | 12:10 | מאת: עדי

4 ימים לאחר הפסקת התמיכה - אוטראגסטון 3*300מג + אסטרופם 3*2מג) קיבלתי מחזור - אם אפשר לקרוא לזה ככה. הדימום ממש ממש חלש, ברמה של הכתמה קלה בלבד, נמשך יומיים וקצת והסתיים. אני די מודאגת כי היו לי כאבי מחזור ממש חזקים למעלה משבועיים, ציפיתי לשיטפון ולבסוף הגיע ה-סוג של כלום... צריך לדאוג? זה נורמלי? הרירית לא התפרקה? מה קורה שם??

26/04/2011 | 12:59 | מאת: דורה

אהמםם, ת'אמת- רוב הרופאים ממש לא מתייחסים לדימום כאל משהו ששווה לשים אליו לב. אבל זה נראה לי מאד לא הגיוני זה שהם לא מתייחסים לזה. אם הרירית שלך היתה עבה ויפה, יכול להיות שהיא מתפרקת לה בהמשכים ושעוד יגיע דימום נוסף. בכל מקרה, לדעתי, חכי עוד יום יומיים ואם תראי שאין המשך- לכי לעשות אולטרסאונד כדי לראות שהרירית ירדה. אם הרירית לא התפרקה יכול להיות שיש לה סיבה טובה?

26/04/2011 | 13:08 | מאת: עדי

את יודעת כמה הרירית צריכה לרדת? באיזה עובי היא צריכה להיות ביום 5? כי לדוגמא בחודש קודם - הרירית היתה 12.4 בהחזרה, ואז ביום 5 אחרי שנגמר הדימום היא היתה 8, הרופא אמר שבוודאי אמשיך לדמם בימים הקרובים - אבל זה לא קרה... בקיצור נראה לי שהיא לא ממש מתפרקת טוב אצלי... (הבטא היתה שלילית ביום 14 מההחזרה)

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה