התפתחות איטית

דיון מתוך פורום  שיטת פלדנקרייז ושיטת שלהב לעבודה עם תינוקות

04/06/2006 | 17:43 | מאת: שרי

שלום. בני בן 9 חודשים עדיין אינו מתהפך. הרופא טוען שהכל בסדר וזו רק התפתחות איטית, בגלל שלא שכב מספיק על הבטן. לאחר שביקשתי לבצע בדיקות נוספות ניתנה לי האפשרות לעשות פיזיותרפיה אחת לחודש. אני בתחושה שזה לא מספיק - מה דעתך? אשמח לתשובה.

04/06/2006 | 21:32 | מאת: אודליה קירשנבאום

אני מחזקת את תחושתך - פעם בחודש בהחלט לא מספיק. כדאי לעבוד איתו בתדירות גבוהה יותר כדי לעקוב אחר ההתקדמות ולהציע תרגילים נוספים בהתאם. תינוק שבגיל 9 חודשים עדיין לא מתהפך נמצא באיחור התפתחותי משמעותי וחשוב מאוד לעבוד איתו. מאוד ממליצה לך למצוא מורה באיזור מגורייך שיוכל להדריך אותך לעבודה עם בנך בהתאם להתפתחותו, ובתדירות גבוהה יותר מאחת לחודש. בהצלחה. אודליה.

09/10/2006 | 11:42 | מאת: תמים קרן

בני בן 8 וחצי חודשים זוחל זחילת גחון היטב, מנסה לעמוד אך מתהפך לעיתים מאוד רחוקות (בערך אחת לשבועיים) האם התפתחותו של בני תקינה?

מנהל פורום שיטת פלדנקרייז ושיטת שלהב לעבודה עם תינוקות