תינוק שאינו מפסיק לבכות

דיון מתוך פורום  שיטת פלדנקרייז ושיטת שלהב לעבודה עם תינוקות

08/08/2013 | 22:36 | מאת: יערה

הי יש לי תינוקת בת 40 יוםפ יונקת בלבד וכל אימת שהיא ערה היא בוכה,אין לה זמן ערות ללא בכי. והיא פולטת הרבה ולא נינוחה כלל. מה כדאי לבדוק אם בכלל? תודה רבה יערה

האם שללת ריפלוקס? - יש לבדוק עם רופא הילדים שלכם. במידה ונשלל ריפלוקס, מומלץ להיפגש עם איש מקצוע מתחום הפלדנקרייז על מנת ללמוד איך להקל על התינוקת ולעזור לה ולאמא להיות מעט יותר רגועה.

מנהל פורום שיטת פלדנקרייז ושיטת שלהב לעבודה עם תינוקות