אחים

דיון מתוך פורום  שיטת פלדנקרייז ושיטת שלהב לעבודה עם תינוקות

01/07/2012 | 22:03 | מאת: מיכל

שלום רב יש לי ילדה בת שנתיים וחצי פיקחית חברותית שבהתפתחותה תמ יד הצליחה לפני הזמן ללכת ,להתגלגל לדבר ועוד בת בכורה גם יש לי בן בן שנה ו3 חודשים אני מרגישה שהילדה ללא כוונה עוצרת אותו מלהתנהג בחופשיות לא משנה מה אני עושה כדי לנסות לעודד אותו לעצמאיות היא תמיד תעשה בישבילו דברים תדבר במקומו תביא לו דברים איך אני למרות כל ההסברים יכולה להניע אותו קדימה הוא עדיין לא הולך בלי מוטיבציה להביא משחקים להרים את עצמו לקחת דברים שהוא עצמו רוצה ולא מה שאחותו רוצה אני באמת מנסה ביהיה יותר עצמאי ומרגישה שפה אני נכשלת מה אתם מציעים לי לעשות תודה מראש מיכל

שלום לך מיכל, איזו שאלה מעניינת! אני בתחושה שאולי את זקוקה מעט להכוונה הורית. מדברייך נשמע שה"אחות הגדולה" לוקחת אחריות על האח הצעיר שלה. מבלי לראות את המתרחש - קצת קשה לענות על הדברים. כל טוב, אילה

06/07/2012 | 19:24 | מאת: מיכל

שוב שלום ותודה על המענה אני רציתי עזרה בהכוונה לילדה לא לילד איך אני מסבירה לה שתניח לו לנפשו כי כל דבר שהוא רוצה היא ישר חוטרת אליו לא בקטע של אחריות כלפיו אלא יותר לכיוון של השתלטות עליו או על/אל הדבר שהוא עושה

מנהל פורום שיטת פלדנקרייז ושיטת שלהב לעבודה עם תינוקות