זחילה

דיון מתוך פורום  שיטת פלדנקרייז ושיטת שלהב לעבודה עם תינוקות

24/03/2012 | 20:44 | מאת: דנה

שלום, בני בן 9 חודשיםתהפך מהבטן לגב ומהגב לבטן אולם אינו זוחל כאשר אני מגרה אותה עם צעצוע הוא מתגלגל מצד לצד עד שמגיע לצעצוע, וכאשר מגיע לוקח אותו וישר נשכב על הגב. אציין שהיה לו קושי להתהפך מהגב לבטן ועשה זאת רק בגיל 7 חודשים בכללי ילד חייכני עירני ממלמל ומשחק יפה, מה ניתן לעשות כדי לגרום לו לזחול ? האם זה תקין שבגיל הזה עדין לא זוחל??

שלום דנה, תודה שכתבת. יש דרכים להציע "רמזים לזחילה" לבן 9 חודשים. כדאי לראות פעם אחת איך עושים זאת. איפה אתם גרים?? אולי תוכלי לבוא ל-הפנינג אמהות תינוקות, בקורס מדריכי שיטת שלהב, שיתקיים בקרוב?

מנהל פורום שיטת פלדנקרייז ושיטת שלהב לעבודה עם תינוקות