התהפכות הגב לבטן

דיון מתוך פורום  שיטת פלדנקרייז ושיטת שלהב לעבודה עם תינוקות

10/02/2012 | 15:25 | מאת: דניאל

שלום, בני בן 7 וחצי חודשים מתהפך מגיל 6 שנה בערך מהבטן לגב אולם לא מתהפך מהגב לבטן, ברגע שאני שמה אותו על מזרן פעילות על הבטן הוא ישר מתהפך לא נשאר על הבטן בכלל, אני מנסה לשחק איתו ומנסה לגגרות אוועם צעצוע לנסות להתהפך והוא מנסה פעם פעמיים ומתייאש. כאשר אני עוזרת לו חצי הוא מצליח להתהפך אבל רק עם עזרה, מה ניתן לעשות?אודה לעזרתכם.

שלום דניאל, תודה שפנית אלי. הייתי רוצה לשמוע ממך עוד, על האופן שבו הוא מתהפך. האם הוא מרים ראש מהמזרון ומושך ידיים לצדדים באויר ואז עובר אל הגב? או שיש לו דרך אחרת להתהפך? מה קורה בהאכלה? (האם את נותנת בקבוק?) ספרי עוד קצת, אשמח לשמוע תודה, אילה טייכמן

12/02/2012 | 18:41 | מאת: דניאל

היי , ככה הוא מרים את הראש ומרים את עצמו וכל משקל גופו הולך לכיון אחד,המשקל עובר ליד שלו אציין שלרוב הוא מתהפך לכיון אחד אבל יודע להתהפך לצד השני(מהגב לבטן) בנושא האכלה אני נותנת לו לרוב 3 בקבוקים של תמ"ל 180 ומנה של פירות וירקות במעון. ההתהפכות מהבטן לגב היא רק עם עזרה של ההתחלה הוא לא מצליח להרים א משקל גופו לצד ושאני עוזרת לו הוא נשאר על הצד ואז מתהפך במאמץ אודה לעזרתך.

מנהל פורום שיטת פלדנקרייז ושיטת שלהב לעבודה עם תינוקות