זחילה ונענוע ראש

דיון מתוך פורום  שיטת פלדנקרייז ושיטת שלהב לעבודה עם תינוקות

20/02/2011 | 11:44 | מאת: רויתי

שלום. בני בן 8 חודשים ויש לי שתי שאלות: 1. בני זוחל בצורה מוזרה: יד ימין שלו קבועה על הרצפה והוא נע רק עם יד שמאל. (עדיין לא עומד בעמידה 6 או 8). 2. ביומיים האחרונים הוא מניע את הראש קדימה ואחורה המהירות. מה זה אומר? תודה רבה

שלום לך רויתי, תודה שכתבת לי. בנוגע לשאלתך השנייה - קשה לי לומר "מה זה אומר" מבלי לראות את הילד" בנוגע לזחילה, אבקש לשאול אותך לגבי שלב קודם בהתפתחות: האם התגלגל מבטן לגב ובחזרה - דרך שני הצדדים? גם מימין וגם משמאל? האם עשה זאת בצורה מסודרת? ממתינה לתשובתך אילה טייכמן

מנהל פורום שיטת פלדנקרייז ושיטת שלהב לעבודה עם תינוקות