אגודל מתקפל פנימה

דיון מתוך פורום  שיטת פלדנקרייז ושיטת שלהב לעבודה עם תינוקות

22/10/2010 | 16:15 | מאת: אפרת פרדר

מה ניתן לעשות כדי לשפר תפקוד מוטורי של תינוקת בת 9 חודשים שביד אחת האגודל מתקפל פנימה ולא מצליחה לאחוז דברים קטנים עם כף היד, מה יכולה להיות הסיבה לתופעה זו? ומה המשמעות של הקושי הזה לגבי תחומי התפתחות אחרים?

שלום, אשמח לשמוע מה היא כן עושה. אני מניחה שהתחלתם בירור: רופא הילדים?, אורטופד? נוירולוג? כתבי לי לכאן. תוכלי, אם תרצי, לכתוב אלי בפרטי. אילה

מנהל פורום שיטת פלדנקרייז ושיטת שלהב לעבודה עם תינוקות