זחילה

דיון מתוך פורום  שיטת פלדנקרייז ושיטת שלהב לעבודה עם תינוקות

14/10/2010 | 14:56 | מאת: מיטל

שלום רב, ביתי בת שנה וחודשיים וזוחלת כבר מגיל 7 חודשים אך בדרך לא שיגרתית , שתי הידיים מונחות על הריצפה, ברך שמאל מקופפת ונוגעת בריצפה (בזוית) וברך ימין מקופפת אך לא נוגעת בריצפה , עם כף הרגל השמאלית היא בעצם מתקדם ודוחפת . אציין גם שכאשר היא מתיישבת לאחר הזחילה הרגל השמאלית מקופלת אחורה בצורה V . מקווה שתצליחי להבין מתאורי את הסטואציה אך אשמח לדעתך בהקדם כוון שלאחרונה המשפחה לוחצת על בדיקת רופא

שלום מיטל ותודה שכתבת :-) אכן מתאורך נקרא שהבת מצאה דרך שמקדמת אותה ומאפשרת לה להגיע ממקום למקום. האם בשלבים הקודמים היא התהפכה לשני הצדדים? האם היא תמיד מתיישבת לאותו הצד? האם בישיבה היא מסוגלת לשבת גם "הפוך" כשהרגל הימנית "מקופלת"? מה עוד היא עושה?? אשמח לשמוע. אילה

מנהל פורום שיטת פלדנקרייז ושיטת שלהב לעבודה עם תינוקות