זחילה

דיון מתוך פורום  שיטת פלדנקרייז ושיטת שלהב לעבודה עם תינוקות

09/08/2010 | 08:53 | מאת: פטל

שלום בני הוא בן 9.5 חודשים ואינו זוחל כלל. הוא שוכב על הבטן, מידי פעם 'עולה' לעמידת שש ומתנדנד וחוזר לשכב. על גירויים ותרגילים הוא מגיב בבכי קל הוא התהפך בגיל 7 חודשים לכיוון אחד ובגיל 7.5 לכיוון שני הוא אוהב לעמוד עלינו ,ויישב-לא יציב לגמרי,רק אם נקים אותו. מתי עלי 'להילחץ' ולהפנותו למרכז התפתחות או אליכם? אם אשים אותו בלול,(בינתיים אני נגד לול) הזחילה תתעכב עוד יותר? או ש לול דווקא יעודד לשבת ולעמוד? האם מותר להניחו בכסא אוכל ? ולכמה זמן? תודה מראש על תשובתכן

09/08/2010 | 18:26 | מאת: פטל

אשמח להתארח בשיעור סטודנטים באסף הרופא מה מספר הטלפון שם? אפנה אליהם תודה

שלום לפטל - לצורך תיאום השתתפות שלכם בשיעור מול סטודנטים נא לשלוח אלי במייל פרטים שלכם שם, טלפון וכתובת דוא"ל כתובת המייל שלי: treichman # gmail.com יש להחליף את הסולמית ב שטרודל ולצמצם רווחים תודה

מנהל פורום שיטת פלדנקרייז ושיטת שלהב לעבודה עם תינוקות