התהפכות והתפתחות

דיון מתוך פורום  שיטת פלדנקרייז ושיטת שלהב לעבודה עם תינוקות

07/07/2010 | 17:07 | מאת: קרני

הילדה שלי בת 5 חודשים ,נולדה בלידת ואקום- התחילה רק עכשיו להתהפך מהגב לבטן לצד ימין בלבד.שאלתי היא- האם ללידת ואקום השפעה על עיכוב ההתפתחות והאם יכול להיות שכשהיא נחשפת לחדר מלא תינוקות- כמו חוגים שאני הולכת איתה, היא משתתקת( לא ממלמלת כמו בבית),שוכבת על הגב ולא פעילה כל כך?!,,,,

שלום קרני, ידוע כי בסביבות גיל 4-5 חודשים תינוקות מתחילים ללמוד להתהפך מהגב לבטן ובחזרה. יש חשובות שהפעולה - הלוך ושוב תתקיים באופן יעיל ומהנה דרך שני הצדדים - ימין ושמאל. לא ברורה לי שאלתך בנוגע לעיכוב היות ונשמע שהיא מתאימה לגיל. ובקשר לחוגים - האם את הולכת איתה לחוג שמתאים לגיל שלה? אשמח לשמוע ממך. אילה נ.ב. בנוגע להתהפכות שלה - תוכלי לקבל איתה שיעור אישי בחינם בנוגע לשאלות שלך על ההתפתחות שלה. בשיר"ם שבבי"ח אסף הרופא מתקיים קורס הכשרה של מנחים ל-ליווי התפתחותי בשיטת שלהב ו-תמיד שמחים שם לארח אמא ותינוק לשיעור (בחינם) בפני הסטודנטים. במידה ומעניין אותך - נא כתבי אלי. אילה

מנהל פורום שיטת פלדנקרייז ושיטת שלהב לעבודה עם תינוקות