הפרעות שינה?

דיון מתוך פורום  שיטת פלדנקרייז ושיטת שלהב לעבודה עם תינוקות

14/06/2010 | 07:37 | מאת: חן

בת 5 וחצי חודשים, האם זה נורמלי שבמהלך כל הלילה היא מרימה את רגליה ומטיחה אותן בחוזקה על המזרון? יש לציין כי היא עושה זאת במיטה שלה וכאשר ישנה איתי אז הרבה פחות.. האם זה נחשב להפרעת שינה?

14/06/2010 | 18:29 | מאת: אודליה קירשנבאום

חן שלום. הזכרת לי נשכחות, אותן חבטות רגליים בזמן השינה הן לגמרי נורמליות גם אם לפעמים מרעישות ומפריעות מאוד. אגב, גם אצל מבוגרים יש שלבים בשינה בהם אנו עושים תנועות. חבטות הרגליים אופייניות מאוד לתינוקות וכנראה מסייעות בפיתוח תחושת הגוף והתפתחות השרירים. בברכה, אודליה.

מנהל פורום שיטת פלדנקרייז ושיטת שלהב לעבודה עם תינוקות