האצבע הקטנה של הרגל נחה על השניה

דיון מתוך פורום  שיטת פלדנקרייז ושיטת שלהב לעבודה עם תינוקות

21/05/2010 | 15:48 | מאת: אלי גזית

אילה שלום במזל טוב נולד לי תינוק חדש והבחנתי כי האצבע הקטנה של כף הרגל עולה על השניה ברגל שמאל רציתי לדעת אם דבר כזה מפריע לתפקוד ולהליכה של הילד כשיגדל ובנוסף האם התופעה עוברת בתורשה דרך אגב לשאר ילדי אין את התופעה הזאת תודה.

מזל טוב לכם!! יתכן שמיקום האצבע הקטנה על אצבע אחרת נובע מ-מנח התינוק ברחם. מומלץ להראות גם לרופא הילדים, ו/או לאחות טיפת חלב ולהתייעץ עימם. עדיין מוקדם מלקבוע אם הדבר עשוי לגרום לתפקוד ולהליכה. בנוגע לסוגי מגע אפשריים - מומלץ להיפגש עם מדריך מוסמך. תודה, אילה טייכמן נ.ב. באסף הרופא מתקיים קורס הדרכה בשיטת שלהב - ותמיד שמחים שם לארח תינוקות לשיעורי הדרכה לסטודנטים. אם מעניין אתכם - נא פנו אלי

מנהל פורום שיטת פלדנקרייז ושיטת שלהב לעבודה עם תינוקות