מפרק ירך בתינוקות

דיון מתוך פורום  שיטת פלדנקרייז ושיטת שלהב לעבודה עם תינוקות

21/01/2010 | 00:31 | מאת: עינת

שלום, בני בן 9 שבועות. בבדיקת אולטרסאונד למפרק הירך אובחן איחור פזיולוגי בהתגרמות סוג 2A. מטופל בכרית פיסוק. האם קיים טיפול העשוי לזרז את השיפור במצבו? תודה, עינת

שלום עינת, ברכות להולדת התינוק שלכם ותודה שפנית אלינו. טוב שהתחלתם בטיפול כפי שהמליץ לכם הרופא. יש חשיבות גדולה לתקינות מפרקי הירכיים וחשוב להיות בביקורת בקשר לכך, יחד עם זאת, מאוד מומלץ בזמני החלפת חיתול ובזמני רחצה והלבשה לתת לתינוק מגע מלא - לכל אורך הרגליים. כמו כן, חשוב לתת לתינוק לשכב על הגב, על הבטן (בשעות שהוא ער) וכמובן גם על צד ימין וגם שמאל. במידה ותרצי הדרכה אישית למגע אפשרי - אשמח להמליץ על מורה מוסמכת באזור מגורייך. תודה ובריאות טובה אילה טייכמן

23/01/2010 | 23:43 | מאת: עינת

אילה שלום, תודה רבה על הייעוץ. אשמח לקבל המלצה למורה באזור תל אביב תודה עינת

מנהל פורום שיטת פלדנקרייז ושיטת שלהב לעבודה עם תינוקות