שיטת בקרניו סקראל

דיון מתוך פורום  שיטת פלדנקרייז ושיטת שלהב לעבודה עם תינוקות

12/11/2009 | 16:56 | מאת: גיא

אני חולה בפיברומיאלגיה וסובל מכאבי ראש ורגלים. המליצו לי לנסות את שיטת בקרניו סקראל .רציתי לדעת היכן אפשר למצוא מטפל טוב באזור כפר סבא, או המרכז. מודה מראש, גיא.

13/11/2009 | 11:42 | מאת: מורה לפלדנקרייז

השאלה לא שייכת לנושאי הפורום. אם תחפוץ במורים ומטפלים בפלדנקרייז נא בדוק בדף חיופש מורים בקישור המצ"ב: http://feldenkrais-israel.org/find.php

13/11/2009 | 15:51 | מאת: אודליה

זהו לא לוח מודעות אלא פורום מקצועי בנושאים הקשורים לשיטת פלדנקרייז. תודה.

מנהל פורום שיטת פלדנקרייז ושיטת שלהב לעבודה עם תינוקות