טעימות לתינוק

דיון מתוך פורום  שיטת פלדנקרייז ושיטת שלהב לעבודה עם תינוקות

05/11/2009 | 19:14 | מאת: שלי

שלום יש לי תינוק בן 4.5 חודשים התחלתי לתת לו טעימות של פירות וירקות, אני שמה לב שמאז שהתחלתי לתת לו את הטעימות, הטוסיק שלו נעשה אדום עם פצעים של דם הרופאה נתנה לי משחות למרוח לו ולהשאיר אותו עם טוסיק חשוף השאלה שלי האם זה הגיוני הטוסיק שלו נעשה כך בגלל הטעימות שנתתי לו? והאם זה טבעי שיהיה מצב כזה מהטעימות?

שלום שלי, תודה על השאלה. אכן, לעיתים יש פירות וירקות מסויימים שיכולים לגרות את מערכת העיכול הרגישה והצעירה ולגרום לפצעים. כפי ששמעתי מאחות טיפת חלב לאחרונה, מומלץ לנסות לתת טעימה בכל פעם ירק אחד (למשל קישוא) לתת לטעום ממנו למשך יומים שלושה ולחכות מספר ימים על מנת לראות אם יש השפעה או תגובה. ואז לעבור לירק הבא בהצלחה!

מנהל פורום שיטת פלדנקרייז ושיטת שלהב לעבודה עם תינוקות