סדנת שינה עריבה

דיון מתוך פורום  שיטת פלדנקרייז ושיטת שלהב לעבודה עם תינוקות

03/08/2009 | 19:36 | מאת: רחלי

שלום, קיבלתי בדוא"ל הודעה בקשר לסדנת השינה העריבה שאתן מעבירות. אני מבינה שכבר אחרתי את המועד. האם אתן מתכננות עוד סדנה? איפה? היכן צריך להירשם בכדי לקבל עוד מידע? תודה מראש. רחלי

04/08/2009 | 17:54 | מאת: אודליה

רחלי שלום. תודה שפנית אלינו. אכן התקיימה סדנה לאחרונה, מתוכננות סדנאות נוספות שיתקיימו אחרי חופשת הקייץ . כתבי לי הודעה לאימייל האישי שלי וצייני מהיכן את בארץ. כך אוכל להודיע לך כאשר ייקבעו סדנאות נוספות. בברכה, אודליה [email protected]

שלום לך רחלי, שלום לקוראים, בשל הביקוש והתגובות החמות תתקיים סדנת שינה עריבה נוספת ביום ב' 07/09/09 לפרטים נוספים - http://www.ayalateichman.co.il/content.php?id=50 בברכה, אילה ואודליה

מנהל פורום שיטת פלדנקרייז ושיטת שלהב לעבודה עם תינוקות