תינוקת בת 10 חודשים

דיון מתוך פורום  שיטת פלדנקרייז ושיטת שלהב לעבודה עם תינוקות

20/04/2009 | 10:29 | מאת: אילנית

הבת שלי בגיל 10 חודשים היא עדיין אינה זוחלת,אינה עומדת. היא יושבת אך לא עוברת משכיבה לישיבה כשאני רוצה שהיא תשב אני מושיבה אותה, אך היא לא עושה זאת לבד האם אני צריכה לדאוג? בתודה אילנית

שלום אילנית, תודה על השאלה. כתבת לנו מה הילדה בת ה-10 חודשים לא עושה...ושאלת בקשר לדאגה. דאגה למה? יש להורים כל כך הרבה דאגות... אשמח לשמוע מה כן עושה הילדה שלך... משם נוכל "להמשיך" את הדיון הזה. כל טוב

מנהל פורום שיטת פלדנקרייז ושיטת שלהב לעבודה עם תינוקות