די וי די ושאלה בנושא שינה

דיון מתוך פורום  שיטת פלדנקרייז ושיטת שלהב לעבודה עם תינוקות

24/02/2009 | 21:20 | מאת: אסף גופרים

הי אודליה ואילה, יש לי מטופלת|תלמידה שרוצה לקנות דיוידי לתרגול ביתי, זה עם העשרה שיעוירם. היכן לקנות אותו? אודליה - יש לי מטופלת מתל-אביב, בת 16 עם בעיות שינה חמורות. על מי בתל אביב את ממליצה בנושא הסאונדר סליפ? תודה, אסף גופר

שלום אסף, ככל הידוע לי הדיסק שמכיל 10 שיעורים לקהל הרחב מופיע בפורמט MP3 ומיועד לשמיעה בלבד. על העטיפה כתוב: להזמנות: אילן יעקובסון טלפון: 052-2437734 כל טוב וד"ש. אילה

26/02/2009 | 10:05 | מאת: אודליה קירשנבאום

אסף שלום. בלימודים עם מייקל בנושא השינה השתתפו מאיזור תל אביב: דורית דינור, איתן שריג וגל רוסו (אני חושבת שאתה מכיר את כולם). אם תצטרך עזרה בלאתר מי מהם, או שתהיה מעוניין בהמלצה נוספת, אתה מוזמן לשלוח לי אימייל או להתקשר אלי, אשמח לעזור. בברכה, אודליה.

מנהל פורום שיטת פלדנקרייז ושיטת שלהב לעבודה עם תינוקות