ישיבה לא נכונה

דיון מתוך פורום  שיטת פלדנקרייז ושיטת שלהב לעבודה עם תינוקות

25/11/2008 | 01:38 | מאת: אמירה

הושבתי תינוקת בת 6 חודשים בכסא נסיעה של מכונית הכסא היה מונח במצב אופקי יתר על המידה ותוך כדי נסיעה גוף התינוקת נטה מאוד קדימה התינוקת היתה במצב זה כשלוש דקות האם יכול להגרם איזה שהוא נזק לגבה בתודה מראש

שלום לך אמירה, לצערי, אני לא בטוחה שהבנתי את השאלה. ככל הידוע לי, תינוקת בגיל 6 חודשים חייבת לשבת ב"מתקן ריסון" = כסא בטיחות כשהחגורות שלו מחזיקות אותה באופן הדוק דיו לגב המושב והמתקן עצמו מחובר למושב הרכב בעזרת חגורת הבטיחות. מיקום מתקן הריסון של התינוק הוא במושב ללא כרית בטיחות לפניו ו-כיוון התינוקת בנסיעה בגילאים הצעירים הללו הוא עם הפנים כנגד כיוון הנסיעה. במידה ותינוק יושב בכסא בטיחות קשור ומהודק בעזרת חגורות המתקן כראוי - אין אפשרות לתינוק להיות מוטה קדימה מידי. אולי הכסא נטה מעט קדימה - דבר שמעיד על כך שכסא הבטיחות לא נחגר כראוי למושב הרכב. כל טוב

מנהל פורום שיטת פלדנקרייז ושיטת שלהב לעבודה עם תינוקות