זחילה בעזרת רגל אחת

דיון מתוך פורום  שיטת פלדנקרייז ושיטת שלהב לעבודה עם תינוקות

17/10/2008 | 08:58 | מאת: לילך

שלום, בני בן 8 חודשים והחל לזחול על הגחון לפני שבוע. אני שמה לב שהוא דוחף את עצמו רק ברגל שמאל. האם זו בעיה, האם יש צורך בהתערבות ? תודה לילך

17/10/2008 | 14:18 | מאת: אודליה קירשנבאום

לילך שלום. כדאי לסייע לו ללמוד להשתמש גם ברגל ימין. נסי להתבונן - מה הוא עושה עם רגל שמאל. איך הוא דוחף? איזה חלק של הרגל בא במגע עם הרצפה ובאמצעותו נעשית הדחיפה. אחרי שהתבוננת תוכלי באמצעות מגע לעזור לו להשתמש באותו האופן גם ברגל ימין. אם תצטרכי עזרה נוספת חזרי אלי. סופ"ש נעים. אודליה.

מנהל פורום שיטת פלדנקרייז ושיטת שלהב לעבודה עם תינוקות