מחפש קורס עסקי למטפלים

דיון מתוך פורום  שיטת פלדנקרייז ושיטת שלהב לעבודה עם תינוקות

16/01/2006 | 21:08 | מאת: אייל

שלום לכולם. אני צריך עזרה כדי להתחיל לעבוד. לא מזמן סיימתי את לימודי אם יש למישהו רעיונות , טיפים וכו' זה מאוד יעזור

16/01/2006 | 22:14 | מאת: אודליה קירשנבאום

אייל שלום. לצערי אשת שיווק גדולה אני לא. למרות זאת כשאני התחלתי את דרכי לא נורא מזמן שלחתי קו"ח לכל מקום אפשרי גם אם נראה שיש שם כבר מישהו אחר. צריך סבלנות והתמדה. ולפעמים גם ספונסר או עבודה אחרת עד שתגיע למה שאתה רוצה. בהצלחה. אודליה.

מנהל פורום שיטת פלדנקרייז ושיטת שלהב לעבודה עם תינוקות