תיקון!

דיון מתוך פורום  שיטת פלדנקרייז ושיטת שלהב לעבודה עם תינוקות

15/10/2005 | 20:48 | מאת: ג'וד

היי כרגע נכנסתי לקישור של אודליה וראיתי שאכן היא עוסקת בעניין הסדנאות לתינוקות- לכן אשמח לקבל פרטים- האם יש באיזור המרכז, היכן , כמה משתתפים,מחיר, כמה מפגשים כמה זמן וכו... תודה!

19/10/2005 | 14:48 | מאת: אודליה קירשנבאום

אני מעדיפה שלא לפרסם על גבי הפורום אך במידה ואת מעוניינת למצוא מורה באיזור מגורייך שלחי לי למייל האישי מידע מדוייק יותר - איפה באיזור המרכז ואנסה להפנות אותך למורה שעובד במקום שיהיה לך נוח.

מנהל פורום שיטת פלדנקרייז ושיטת שלהב לעבודה עם תינוקות