קלטות לתרגול ביתי

דיון מתוך פורום  שיטת פלדנקרייז ושיטת שלהב לעבודה עם תינוקות

11/10/2005 | 19:52 | מאת: רוית

התחלתי להתאמן לפני שבועיים. התוצאות מצויינות. ברצוני לתרגל גם באמצעות קלטות בבית. האם מכירים ויכולים להמליץ לי. בהצלחה לפורום החדש

19/10/2005 | 14:44 | מאת: אודליה קירשנבאום

רוית שלום. אני לא יודעת על קיומן של קלטות לתרגול ביתי המיועדות לקהל הרחב, אך אם התחלת להגיע לשיעורים קבוצתיים, המשיכי בכך. עם הזמן תוכלי לזכור מהלכים בשיעור שמתאימים לך ולחזור עליהם בבית. כדאי גם להתייעץ עם המורה שלך. אצלי בשיעורים יש תלמידים שמקליטים את השיעור וחוזרים עליו בבית. החזרה על אותו שיעור מס' רב של פעמים יכולה ללמד אותך בכל פעם דברים חדשים על דרך הפעולה שלך ועל מרכיבי הפעולה עצמה. במידה ואת רוצה להקליט בשיעור אנא בקשי את אישור המורה לכך. בהצלחה.

05/03/2006 | 21:17 | מאת: אודליה

רוית שלום. אמנם פנית מזמן, אך לאחרונה קיבלתי תשובה בפורום שיכולה לענות לך טוב יותר משעניתי אז. חיפשת אז שיעורים לתרגול ביתי. קלטות אמנם לא מצאתי אבל אתר אינטרנט שמכיל שיעורים מוצלחים כתובים כן. תסתכלי בתשובתו של איתן לרנר לשאלתו של עמירם מהתקופה האחרונה. מקווה שאת מוצאת עניין והנאה בשיעורי הפלדנקרייז. אודליה.

מנהל פורום שיטת פלדנקרייז ושיטת שלהב לעבודה עם תינוקות