פלדנקרייז לנשים בהריון

דיון מתוך פורום  שיטת פלדנקרייז ושיטת שלהב לעבודה עם תינוקות

09/07/2007 | 14:09 | מאת: מלי

אני בהריון בחודש שישי וסובלת מכאבי גב. המליצו לי מאוד על פלדנקרייז. האם ישנן קבוצות לנשים בהריון? האם בכלל כדאי להתחיל בפעילות במצבי או שעדיף לחכות לאחרי הלידה?

09/07/2007 | 14:32 | מאת: אילה T

שלום מלי, אכן, כאבי גב בהריון הם תופעה מוכרת, ידועה ולא אהובה במיוחד. נכון עשה מי שהמליץ לך על שיעורים בשיטת פלדנקרייז. מנסיוני, השפעה טובה במיוחד והקלה ניכרת, בנושא כאבי גב אצל אישה הרה, מושגת בשיעור אישי. לאחר שהכאבים הוקלו - בהחלט ניתן להצטרף לקבוצה ולהמשיך בשיעורי פלדנקרייז במשך כל זמן שנוח לך. למיטב ידיעתי, אין קבוצות יעודיות לנשים בהריון. (אף על פי שיש קבוצות לנשים בלבד) באתר אגודת המוסמכים בשיטת פלדנקרייז יש אזור המוקדש לחיפוש מורים.מצורף קישור ישיר לשם. http://www.feldenkrais-israel.org/find.php המשך הריון קל, נעים ונוח ואיחולי לידה קלה במועדה. אילה טייכמן

09/07/2007 | 18:05 | מאת: אודליה קירשנבאום

מלי שלום. תשובתה של איילה מספקת בעצם את כל המידע הדרוש. את בהחלט יכולה להשתלב בקבוצה בכל שלב של ההריון. למרות זאת הנטיה האישית שלי היא בשלב זה של החיים ללכת יותר לשיעורים אישיים. (כך אני עשיתי בשני ההריונות). מעבר ליחס המקצועי האישי זה גם פינוק מאוד מהנה ומועיל שמתאים מאוד לשלב זה בחיים. הריון מהנה ולידה קלה. אודליה.

מנהל פורום שיטת פלדנקרייז ושיטת שלהב לעבודה עם תינוקות