לגבי סדנה לטיפול בבעיות שינה עם מייקל קרוגמן.

דיון מתוך פורום  שיטת פלדנקרייז ושיטת שלהב לעבודה עם תינוקות

06/07/2007 | 10:45 | מאת: ענת אביב יפת

אודליה שלום, יש עידכונים לגבי קיום הסדנה בנובמבר. צרי איתי קשר במייל או בטלפון - 0523267999. ענת.

06/07/2007 | 21:21 | מאת: אודליה קירשנבאום

הסדנה עם מייקל קרוגמן בנושא הפרעות שינה (ניתן לקרוא על כך בכתבה), תתקיים בין ה- 9 ל 11 בנובמבר. הסדנה מתאימה למתקדמים (אלה שהשתתפו בסדנה הראשונה) ולמתחילים. מוזמנים להשתתף בסדנה מטפלים בתחומים שונים. להרשמה ופרטים נוספים ניתן לפנות לענת אביב יפת, בדאר אלקטרוני או בטלפון המופיע בהודעה הקודמת. שבת שלום. אודליה.

מנהל פורום שיטת פלדנקרייז ושיטת שלהב לעבודה עם תינוקות