לימודי הוראה

דיון מתוך פורום  שיטת פלדנקרייז ושיטת שלהב לעבודה עם תינוקות

21/11/2005 | 14:46 | מאת: mazalt

לפני מספר שנים עסקתי בפלדנקרייז בשעור פרטני וקבוצתי. הייתי רוצהב לדעת הכן לומדים להוראה, האם יש צורך בידע מוקדם,משך הלימודים וכו'

22/11/2005 | 08:37 | מאת: אודליה קירשנבאום

לימודי הוראת הפלדנקרייז מתבצעים כיום במס' מקומות בארץ, המורים המעבירים את הקורס הוסמכו לכך מטעם הארגון הבינלאומי, וזה חשוב כדי שהתעודה שיעניקו באמת תהיה מוכרת. משך הלימודים - 3-4 שנים, תלוי באינטסיביות של הקורס, ואין הכרח בידע קודם מקבלים המון בקורס, ידע רב ותהליך אישי מעניין מאוד. אני יודעת על קורס שמתנהל בוינגייט ע"י אלי ודלר ועודד אופיר, קורס נוסף בסמינר הקיבוצים המתנהל ע"י רות אלון ורות בר. ישנם עוד כמה מורים שאני לא יודעת אם מנהלים קורסים כרגע - חוה שלהב, שמתרכזת כעת יותר בעבודה התפתחותית עם תינוקות בשיטה שפיתחה (שיטת שלהב) ונלמדת באסף הרופא, אילת אלמגור שלמיטב ידיעתי מלמדת בירושליים. נסי ליצור קשר עם המורים ולמצוא את זה שמתאים לך. בהצלחה. אודליה.

מנהל פורום שיטת פלדנקרייז ושיטת שלהב לעבודה עם תינוקות