מטפל/ת בקרניו סקרל

דיון מתוך פורום  שיטת פלדנקרייז ושיטת שלהב לעבודה עם תינוקות

20/01/2007 | 15:45 | מאת: שרית

שלום, בני בן 4 וחצי חודשים ואני מעונינת שיעבור טיפול בקרניו סקרל. אשמח לקבל שם של מטפל/ת טוב/ה שמתמחה בטיפול בתינוקות באיזור חיפה והקריות. תודה.

21/01/2007 | 14:40 | מאת: אודליה קירשנבאום

שרית שלום. לצערי אני לא מכירה מטפל בקרניו סקראל באיזורך אלא רק באיזור השרון, בתחום הפלדנקרייז ועבודה עם תינוקות אני מכירה יותר. אם מישהו מגיע לפורום ומכיר מישהו מוזמן לתת לך מידע. בהצלחה. אודליה.

21/01/2007 | 14:42 | מאת: אודליה קירשנבאום

שרית שלום. לצערי אני לא מכירה מטפל בקרניו סקראל באיזורך אלא רק באיזור השרון, בתחום הפלדנקרייז ועבודה עם תינוקות אני מכירה יותר. אם מישהו מגיע לפורום ומכיר מישהו מוזמן לתת לך מידע. בהצלחה. אודליה.

מנהל פורום שיטת פלדנקרייז ושיטת שלהב לעבודה עם תינוקות