הוצאת רחם ללא פתיחת בטן?

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

02/01/2006 | 17:42 | מאת: מיכל

האם מבצעים היום ניתוחים להוצאת רחם, באמצעות לפרסקופיה? או שזה מחייב פתיחת חלל הבטן?

02/01/2006 | 22:02 | מאת: ד"ר דליה אדמון

בשנים האחרונות, רבים המקרים בהם ניתן לבצע כריתת רחם בגישה לפרוסקופית, ללא צורך בפתיחת בטן. את מוזמנת להפנות את שאלתך לפורום כאן בדוקטורס לכירורגיה גינקולוגית - אנדוסקופיה ולפרוסקופיה. צייני יותר פרטים על גילך,, תלונותיך, וגודל הרחם..וכמובן מהי הסיבה שהומלץ לך על כריתת רחם, ובהתאם נשתדל לתת לך יעוץ הולם. בהצלחה דר' דליה אדמון

מנהלי פורום האשה והרחם