הפרשות צהובות וריח רע

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

23/05/2006 | 14:29 | מאת: RINA

לפני כשנה עשיתי התקן למניעת הריון ומאז יש לי הפרשות צהובות וריח ממש רע ,עשיתי בדיקת פאפ ועוד בדיקה ושתיהן יצאו בסדר גמור. מה עליי לעשות? האם להוציא את ההתקן או שיש איזה טיפול אחר . תודה

23/05/2006 | 14:49 | מאת: ד"ר דליה אדמון

שלום לך פעמים רבו במקרים כפי שאת מתארת מדובר בהפרשה פטורייתית - נסי להשתמש אך ורק בסבון אינטימי המשמר את ההפרשות הטבעיות והתחילי שימשוש בתוסף מזון המכיל פרוביוטיק (בקשי בחנות טבע) לשם חידוש ה"חיידקים הטובים" הנוטים להרס הן בשל דלקות חזוורת והן על רקע רחצה מוגברת בשל תחושתך כי ישנן הפרשות וריח חריג בהצלחה

מנהלי פורום האשה והרחם