ביוץ לפני מחזור

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

21/09/2016 | 15:59 | מאת: מאיה

תודה על תשובתך. אני מזהה ביוץ לפי הפרשות כאב כבר כמה שנים ובחודשים האחרונים גם מעקב זקיקים, ותמיד מזהה נכון 14 יום לפני המחזור שמגיע. הביוץ היה ב8/9 ולכן אמורה לקבל מחר 22/9. בדיקות ביוץ הראו פס ברור ב18,19,20. רציתי לדעת מה הסיבה לכך.

שלום מאיה, הפעם הבהרת את עצמך יותר. הוסת מופיע כמעט תמיד באופן די מדויק 14 ימים לאחר ביוץ. כלומר, אם הביות מתרחש ביום ה-14 והוסת אמורה להופיע 14 ימים לאחריו - זה מסביר את המתמטיקה של אורך מחזור של 28 ימים. אם יש תוצאות השונות מתחשיב זה + הפרעה להרות, יש מקום לבצע הערכה מדוקדקת יותר כמו בדיקת הורמונים, מעקב זקיקים, בדיקות זרע וכדומה. רפואה שלמה ושנה טובה.

מנהלי פורום האשה והרחם