היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית- תוצאות ביופסיה

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

04/09/2016 | 15:01 | מאת: י

שלום אנית בת 44 שנים רווקה ביצעתי בדיקת היסטרוסקופיה לפני חודש וחצי בערך והיום קיבלתי את התוצאות הוצאו 2 פוליפים רחמיים בהיסטרוסקופיה +גרידה של רירית הרחם והתקבלו מספר קטעי רקמה אפורים בנפח 3 סמ"ק האם זה תקין? אשמח לקבל תגובה תודה ושבוע טוב

שלום רב, זאת לא התשובה. זהו תיאור החומר שהגיע למעבדה. התשובה כתובה בדר"כ באנגלית. הרופא שביצע את הבדיקה אמור לתת לך את התשובה. רפואה שלמה.

10/09/2016 | 11:28 | מאת: י

שלום אבחנה- ENDOMETRIAL POLYPS AND PROOLIFERTIVE ENDOMETRIAL PHASE ,תודה

מנהלי פורום האשה והרחם