PID

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

09/08/2016 | 02:02 | מאת: Katya

שלום רב, לפני כשבוע גילו לי PID עקב כאבים חזקים בבטן תחתונה ובצד הימני במותן. נתנו לי טיפון אנטיביוטי למשך 10 ימים (אוגמנטין) לציין שלא לקחו לי שום תרבית שתן ולא עשו בדיקת דם. שבוע לאחר נטילת אנטיביוטיקה הנ"ל הכאבים לא פחתו ורק התגברו כמו כן התחיל דימום קל . שלחו אותי למיון בדיקת דם יצא תקינה בבדיקת רופא מסרו לי שאכן ככל הנראה מדובר בדלקת באגן ונתנו לי עוד אנטיביוטיקה (דוקסילין) ל 14 יום והשלמה של אוגמנטין ל 14 במקום 10 יום. שוחררתי ושלחו אותי לבצע תרבית דרך קופת חולים . בתרבית יצא לי אורולוגיה תוצאת בבדיקת שתן של erythrocytes-u 10 str . הבנתי שתקין זה עד 4 . החום אצלי עולה ויורד ואני לא מרגישה שיפור במצב. על מה התוצאה הזאת מעידה?

קטיה היקרה, התוצאה משקפת המצאות כדוריות דם בשתן ולא יותר מזה. לא ניתן להסיק מכך דבר. התיעצי ברופאך. רפואה שלמה.

מנהלי פורום האשה והרחם