הפרשה דמית

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

05/04/2016 | 17:58 | מאת: R

שלום רב, בת 30 מחזור סדיר בדרכ (מידי 30 יום) לא פעילה מינית ולא נוטלת גלולות. חודש שעבר 7 ימים לפני מחזור מעט התכווצויות בבטן והייתה הפרשה צמיגית דמית (כמו דם ישן) בניגוב בלבד, החודש תשעה ימים לפני מחזור התכווצויות בבטן קצת כאבי מחזור והפרשה קטנטנה דמית גם רק בניגוב. סליחה על התיאור המפורט:-)) אשמח למענה לגביי הסיבות תודה רבה!!

שלום רב, הפרשות דמיות בין-ויסתיות יכולות לנבוע מאחת מהאפשרויות הבאות: 1. נוכחות פוליפ בצואר הרחם או בחלל הרחם 2. שינויים בצואר הרחם 3. שינויים הורמונליים מומלץ לבצע בשלב ראשון בדיקת רופא נשים + אולטראסאונד לשלילת 2 האפשרויות הראשונות ובהמשך בדיקות דם לשלילת האפשרות השלישית. רפואה שלמה.

מנהלי פורום האשה והרחם