וסת חלש

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

19/09/2015 | 22:32 | מאת: אדה

שלום, אני בת 37, סוכרתית [סוכרת נעורים מאוזנת], ללא נסיון מיני, לא נוטלת גלולות או אמצעי מניעה אחרים. בד''כ מחזורים סדירים, עם זרימה בינונית במשך 4-5 ימים ולאחר מכן עוד יומיים של זרימה חלשה. בחודש האחרון המחזור הגיע מוקדם מהרגיל, אבל ללא זרימה כלל, אלא רק כתם חום כהה, ומעט מאד הפרשות פנימיות שהתגלו רק בניגוב עמוק. הכל נמשך יום-יומיים. לאחר שבוע שוב חזרו התופעות הנ''ל. כאמור, אין שום סיכוי שמדובר בהריון, כיון שמעולם לא קיימתי יחסי מין. מה הסיבות האפשריות לשינויים שתיארתי? האם יש מקום לדאגה? בתודה, אדה

אדה שלום, איני חושב שיש מקום לדאגה מאחר שזהו ארוע ראשון ויחיד. כמובן שאם התופעה חוזרת מומלץ לחקור את הסיבה. רפואה שלמה.

מנהלי פורום האשה והרחם