דלקת בדרכי השתן

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

16/09/2015 | 18:05 | מאת: גל

שלום ד"ר, השתמשתי מספר פעמים לראשונה בג'ל סיכוך (דורקס) והופיעה לי דלקת בדרכי השתן (הצלחתי להתגבר על ידי שתייה מרובה. האם ידוע כי ג'ל סיכוך עלול לגרום לכך? מה ניתן לעשות? (מציינת רקע של בעיות קרישה.) תודה רבה

גל שלום, אבחון זיהום (דלקת) בדרכי השתן מצריך בדיקת תרבית שתן המדגימה חיידק מזהם. יש לי תחושה שזה לא המקרה שלך ואני ממליץ על ביצוע תרבית שתן כאשר יש תסמינים דומים. בכל מקרה, ג'ל לא אמור לגרום לדלקת בדרכי השתן. רפואה שלמה.

20/09/2015 | 16:26 | מאת: גל

מנהלי פורום האשה והרחם